איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

כבד עוף

לא תמיד מצליחים לבשל כבד עוף ולהשאיר אותו פריך ולא קשה כמו אבן
מצאתי טריק איך להשאיר את הכבד רך ונמס בפה

הרכיבים
חבילת כבד עוף
1 בצל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
כמון

אופן ההכנה 
שמים את הכבד על גבי רשת שנמצאת מתחת לתבנית
ממלאים את התבנית עם מעט מים כדי למנוע ריח של חריכה בתנור
מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות בטורבו כדי שהכבד ייחרך באופן שווה
מוציאים את הכבד מהתנור אחרי שהכבד הופך למעט שחום
אין  לתת לכבד להישרף ולהתקשות
מוציאים את הכבד מהתנור
קוצצים בצל ושמים בסיר עם שתי כפות שמן
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הכבד המוכשר לתוך הסיר
מוסיפים שתי כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
כמון
מערבבים היטב ומשאירים עוד 10 דקות  על האש
הכבד יוצא רך וטעים בזכות החומץ