איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

עוגת שוקולד עסיסית

מתכון עוגה זו קיבלתי מחברה לעבודה לפני הרבה זמן
הכנתי את העוגה והטעם גן עדן
כדאי לכם גם אתם לנסות

הרכיבים
2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות וניל
1 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס מיץ תפוזים או יין
רבע כוס שמן
7 ביצים
מעט אבקת סוכר

אופן ההכנה
להדליק את התנור לחום בינוני של 180 מעלות 
מפרידים את הביצים מהחלמון והחלבון
את החלמונים (הצהוב של הביצה) משאירים בצד
את החלבונים (הלבן של הביצה)  מקציבים  עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך
מערבבים בקערה נפרדת את כל החומרים האחרים ובוחשים היטב
מוסיפים את הקצף הסמיך של החלבונים עם הסוכר לתערובת הבחושה ומערבבים בצורת עטיפה את כל החומרים עד שמתקבל מרקם אחיד
לוקחים תבנית עגולה או מרובעת משמנים  אותה או שלוקחים נייר אפיה רטוב ושמים על התחתית כפי שהסברתי במתכונים הקודמים
אני מעדיפה לא לשמן אלא לשים את נייר האפייה על תחתית התבנית גם לחסוך בשמן וגם לחסוך בניקיון התבנית לאחר האפייה כי אחרי שהעוגה מוכנה שולפים פשוט את הנייר בלי מאמץ
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות את העוגה במשך 40 דקות
לאחר שנועצים קיסם ורואים שהעוגה אפויה ומוכנה
מוציאים את העוגה להתקרר
מפזרים על העוגה אבקת סוכר

בתיאבון !!!!!!!!!