איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

רוטב פסטה

רוטב זה הוא רוטב טוב לכל סוג של פסטה

הרכיבים
4 עגבניות
1 כף בזיליקום טרי
1 בצל
2 כפות שמן
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
מלח

אופן ההכנה 
מקלפים וחותכים את הבצל לקוביות קטנות
מכניסים לסיר ומוסיפים שתי כפות שמן
מטגנים ומזהיבים היטב את הבצל
לאחר שהבצל הוזהב מוסיפים 4 עגבניות קלופות וקצוצות דק עם כף בזיליקום לסיר
מוסיפים את התבלינים
מלח,פלפל שחור ופפריקה
ומערבבים היטב מכסים במכסה ומחכים בערך 5 דקות עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה
לא לחכות עד שהעגבניות מתייבשות ונשרפות אלא ברגע שרואים שהעגבניות מתחילות לבעבע זה סימן לכבות את האש
יש שתי דרכים להוסיף את הרוטב
דרך אחת להוסיף את הפסטה שבושלה לפני כן במים לתוך הרוטב ולערבב (כמו בתמונה)
דרך נוספת להגיש את הפסטה ומעליה את הרוטב
בתיאבון !!!!!!!!!!!!!


פסטה ברוטב עגבניות