איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

שעועית לבנה עם בשר בקר

המתכון הזה הוא תהליך לא מהיר כי הוא צורך הרבה זמן בישול אבל התוצאה כדאית זה מאכל שהוא טעים להפליא
לא חייבים להכין אותו כל הזמן בגלל שהוא לוקח הרבה זמן אבל מדי פעם להתענג על תבשיל טעים כל התהליך כדאי

הרכיבים
1 קילו בשר בקר
שקית שעועית לבנה (יש להשרות לילה לפני במים)
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום קלופים וקצוצים
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן
קימל (למניעת גזים)
כמון
כרכום
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מלח


אופן ההכנה 
משרים את השעועית הלבנה במים לילה לפני בקערה
למחרת מבשלים בנפרד את השעועית במים חדשים עד שהשעועית מתרככת מעט צריך להיות חצי בישול כי כשמוסיפים את השעועית לבשר השעועית ממשיכה להתבשל
שמים את הבשר בסיר בנפרד עם 2 כפות שמן עד שהבשר משחים
מוסיפים לבשר,  4 כוסות מים,רסק עגבניות, פטרוזיליה,שיני שום,מיץ מלימון אחד, קימל,כרכום,כמון,פלפל שחור,פפריקה מתוקה ומלח
מביאים לבישול על אש בינונית בערך שעה וחצי (יש להוסיף מים לבשר כל פעם שהמים מתאדים עד לתהליך שהבשר מתרכך ) 
 נועצים מזלג בבשר כדי לבדוק אם הבשר התרכך (לא הכרחי שהוא יהיה רך מאוד כי הוא ממשיך להתבשל כשמוסיפים את השעועית)
מוסיפים את השעועית הלבנה חצי מבושלת לתוך הבשר ומנמיכים את האש
מבשלים על אש נמוכה במשך שלוש שעות עד שכל התבשיל  הופך לסמיך