איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

עוגת תפוחי עץ

המתכון הזה קיבלתי מחברה טובה זה יכול להתאים גם לחגים וגם ליום יום

הרכיבים
1 וחצי כוסות קמח
2 כפיות קינמון טחון
חצי כפית ציפורן טחון
1 שקית אפיה
50 גרם אגוזים קצוצים (חצי כוס)
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
חצי כוס שמן
1 כוס סוכר

אופן ההכנה
להדליק את התנור לחום בינוני 180 מעלות
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם  כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך
להוסיף לתוך הקצף את החלמונים ואת חצי כוס השמן ולערבב בתנועות עטיפה
לערבב את כל החומרים היבשים ולהוסיף לקצף הסמיך ולערבב בתנועות עטיפה עד שכל התערובת נבלעת לתוך הקצף ומתקבל מרקם אחיד
לשים את כל התערובת לתוך תבנית רצוי תבנית 26
ולאפות  כ- 40 דקות
לאחר שהעוגה אפויה מפזרים אבקת סוכר על העוגה



תפוחי עץ