איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פתיתים עגולים בחלב וחמאה

פתיתים אלה עושים במיוחד בחג שבועות וגם בצאת פסח לפי מסורת העדה שלי אבל אפשר להכין אותם גם בכל ימות השנה

הרכיבים
שקית פתיתים עגולים
כוס חלב
2 כפות חמאה 
2 כוסות מים רותחים
מלח או סוכר לפי הטעם


אופן ההכנה 
מטגנים את הפתיתים בסיר עם 2 כפות חמאה עד שהפתיתים הופכים לצבע זהוב
מוסיפים לסיר 2 כוסות מים רותחים ומנמיכים את האש עד שהמים מתאדים בסיר בערך 10 דקות
מוסיפים לסיר את כוס החלב וממתינים עד שהחלב מגיע לרתיחה (לא לתת לחלב לעלות על גדותיו) ברגע שהחלב מגיע לרתיחה
אפשר להוסיף סוכר אם אוהבים מתוק ואפשר מלח אם מעדיפים לא מתוק
כדי שהפתיתים לא יתקשו ויהפכו לגוש צריך כל 10 דקות לערבב כדי שהפתיתים לא יידבקו זה לזה