איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פשטידת פלפלים עם גבינות

פשטידה זו המצאתי מהראש לאחר ששברתי את הראש מה אני אבשל כתוספת בחג השבועות פשטידה זו טובה גם לשאר ימות השנה במיוחד בעונת הקיץ כשחם ורוצים לאכול משהו קל

הרכיבים
2 פלפלים אדומים מתוקים
2 פלפלים ירוקים מתוקים
2 פלפלים צהובים מתוקים
1 בצל גדול סגול
4 כפות קמח
4 ביצים
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינה בולגרית
2 כפות שמן 
פלפל שחור גרוס
מלח
כמון

אופן ההכנה
חותכים את הבצל לקוביות ומכניסים לסיר עם שתי כפות שמן עד להזהבת הבצל
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות
מוסיפים את הפלפלים החתוכים וממשיכים לטגן עד שהפלפלים הופכים להיות רכים
מורידים מהאש את התבשיל ומוסיפים לסיר את המצרכים הבאים:
שלושת סוגי הגבינות (אפשר לשים כל גבינה שרוצים לאו דווקא מה שכתוב במרשם)
הביצים,הקמח, התבלינים
לערבב היטב ולשים את התערובת בתבנית מרובעת
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בטורבו
אופים כחצי שעה או עד שרואים שהפשטידה בחלקה העליון קיבלה צבע זהוב כהה