ריבת משמש

אני רוצה לשבור את כל החוקים לגבי עשיית ריבה ביתית  לא מוכרחים לשים שתי כוסות סוכר כדי לקבל ריבה טעימה וטובה
הריבה הזו עשויה ממשמשים שנשארו לי במקרר ואף אחד לא רצה לאכול אותם אז החלטתי לעשות מהם ריבה אני אוהבת לנצל כל דבר שיש לי בבית מטבעי לא אוהבת לזרוק לכן הריבה הזו טובה גם לגבי פירות אחרים שנשארים לפני ריקבון
הטעם של הריבה בגלל שאין הרבה סוכר מקבלת מתיקות עדינה

הרכיבים
קילו משמשים או כל פרי אחר
4 כפות סוכר


אופן ההכנה 
להוציא את הגלעינים מהפרי ולחצות אותו לשניים ולשים בסיר
להוסיף את הסוכר ולערבב היטב
לבשל על אש נמוכה עד מאוד התהליך ייקח לפחות שעה עד שהפרי יתבשל ויהפוך לנוזלי
כל רבע שעה לערבב
אחרי שעה כשרואים שהמשמשים התבשלו והפרישו את הנוזלים
לכבות את האש ולתת לריבה להתקרר
אפילו שהריבה נראית נוזלית מאוד אין צורך לצמצם את הנוזלים
הריבה תתקשה מאליה כששמים אותה בכלי סגור במקרר





תגובות