איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

בצק שמרים

הבצק הזה הוא בצק מקורי שקיבלתי מאמא שלי

הרכיבים
1 קילו קמח לבן
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 מרגרינה מומסת במיקרו
3 ביצים
שקית שמרים של שימרית
קורט מלח
2 כוסות תפוזים (מבקבוק אם אין תפוזים)

אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים ביחד , הקמח הסוכר השמרים והמלח
להוסיף את שאר החומרים לתערובת היבשה כוס השמן המרגרינה המומסת את הביצים ובסוף את מיץ התפוזים
לערבב היטב את הבצק וללוש אותו היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד אין צורך להוסיף קמח למרות שהבצק עדיין רך מאוד
לשים את הבצק בקערה ולהשאיר להתפחה כשעתיים עד שהבצק מכפיל את נפחו



עוגה מבצק שמרים