בצק שמרים

הבצק הזה הוא בצק מקורי שקיבלתי מאמא שלי

הרכיבים
1 קילו קמח לבן
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 מרגרינה מומסת במיקרו
3 ביצים
שקית שמרים של שימרית
קורט מלח
2 כוסות תפוזים (מבקבוק אם אין תפוזים)

אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים ביחד , הקמח הסוכר השמרים והמלח
להוסיף את שאר החומרים לתערובת היבשה כוס השמן המרגרינה המומסת את הביצים ובסוף את מיץ התפוזים
לערבב היטב את הבצק וללוש אותו היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד אין צורך להוסיף קמח למרות שהבצק עדיין רך מאוד
לשים את הבצק בקערה ולהשאיר להתפחה כשעתיים עד שהבצק מכפיל את נפחו







תגובות