פיצה ביתית

מתכון הפיצה הזה הביאה לי חברה כשהילדים שלי היו עוד קטנים הייתי מכינה להם כל הזמן עכשיו כשהם כבר בוגרים מאוד לצערי הם מעדיפים לקנות פיצה מוכנה הכי טוב לעשות פיצה ביתית זה בריא וטעים יותר

הרכיבים

הבצק
חצי קילו קמח
50 גר' שמרים
כפית מלח
4 כפות שמן
2 כפיות סוכר
אחד וחצי כוסות מים פושרים

תערובת 
5 כפות רסק עגבניות
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
כפית מלח
4 שיני שום
חצי כוס מים

תוספות על הבצק
כפית אורגנו יבש 
פטריות או זיתים
גבינה צהובה מגוררת או מוצרלה מגוררת 


אופן ההכנה 

הבצק 
לשים את את כל החומרים היבשים לערבב היטב להוסיף שמרים ומים פושרים
 ללוש היטב עד שנוצר בצק אחיד והבצק לא נדבק לידיים
לרדד את הבצק ולשים בתבנית מרובעת 
 להשאיר את הבצק לתפוח במשך חצי שעה 
כשהבצק תופח להכניס את הבצק לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות לזמן של 20 דקות עד חצי שעה להוציא מהתנור כשהבצק מקבל גוון זהוב 

התערובת
לערבב היטב את כל התערובת ולשים על הבצק שבתבנית 
להוסיף על התערובת אורגנו יבש
פטריות או זיתים 
ולפזר גבינה צהובה על התערובת 
להכניס לתנור שוב רבע שעה 












תגובות