איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מקרוני עם בזיליקום ומרווה

מתכון זה הגיתי כשרציתי רוטב שונה למקרוני
הרכיבים
חצי חבילת מקרוני
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
כפית מרווה טרי  קצוץ (הטעם חזק לכן צריך להיזהר מהכמות)
גבינה קשה (לא משנה איזה סוג)
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
למלא את הסיר בחצי כמות המים לשים מעט שמן כדי שהמקרוני לא יידבק בזמן הבישול
כשהמים מגיעים לרתיחה לחתוך את המקרוני לשני חצאים ולשים במים
מדי פעם לערבב ולהפריד את המקרוני כדי שלא יידבק
לאחר שהמקרוני מתרכך לסנן אותו ולשים אותו בתוך קערה
להוסיף למקרוני את החמאה, השמן, הבזיליקום, המרווה, מלח ופלפל שחור
ובסוף גבינה מגוררת אפשר גבינה צהובה ואפשר גבינה מלוחה מה שרוצים לא חייבים גבינה ספציפית
מערבבים את הכל ואוכלים בתיאבון


מקרוני ברוטב שונה