איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

תבשיל דמוי חמין עם עוף ושום

יש אנשים שלא ממש אוהבים מאכלים עם בישול ארוך כמו חמין זה נותן טעם אחר אחרי לילה בתנור
התבשיל הזה יקצר את התהליך של דמוי חמין ואפשר לבשל אותו באותו יום ולאכול באותו יום
מתאים מאוד לימים קרים מחמם את הגוף והנפש כאחד

רכיבים
6 שוקיים של עוף
4 עלי כרפס
2 כוסות שעועית לבנה 
ראש שום 

תבלון
2 כפות סילאן
כף סחוג
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
ראס אל חנות 
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן

אופן ההכנה
מניחים את השוקיים של העוף בתוך סיר בינוני
חותכים את עלי הכרפס לריבועים קטנים מוסיפים לסיר
מוסיפים את השעועית שהושרתה לילה קודם (רצוי להשרות עם כף סודה לשתיה כדי לזרז את ההתרככות של השעועית)
מוסיפים את הראש השום בשלמותו גם לסיר
מוסיפים את כל התבלינים
שופכים מים עד גובה שליש הסיר
מבשלים על אש קטנה במשך שעתיים עם מכסה פתוח כדי שהעוף לא יתפרק
עד שהרוטב הופך להיות סמיך והשעועית התבשלה