איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מרק עדשים אדומות

בעצם מתכון זה נולד בטעות רציתי לעשות מרק עדשים חומות ומצאתי במזווה רק עדשים אדומות

הרכיבים
1 בצל גדול
2 גזר
2 עלי כרפס
2 תפוחי אדמה
שקית עדשים אדומות
2 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות

תבלינים
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
תבלין ראס אל חנות
פפריקה מתוקה

אופן ההכנה 
קוצצים את הבצל ושמים בסיר עם 2 כפות שמן
מטגנים היטב את הבצל עד להזהבה
מקלפים וקוצצים את שאר הירקות לריבועים קטנים ומוסיפים לסיר
שוטפים היטב את העדשים במים ומוסיפים לסיר עם הירקות
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם
ממלאים מים עד גובה שליש הסיר ומבשלים על אש גבוהה
כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות
מערבבים היטב ומנמיכים את האש
מבשלים כשעה וחצי


מרק עדשים אדומים