איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פלאפל ביתי

אין תחליף לטעם של פלאפל ביתי לעומת פלאפל קנוי

הרכיבים
חצי חבילה של חומוס שלם
2 כפות טחינה גולמית
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
2 כפות קמח תופח
1 כוס פירורי לחם
2 ביצים

תבלינים
פלפל שחור טחון
מלח
כמון
כרכום

אופן ההכנה 
משרים את החומוס במים למשך כל הלילה עם כפית סודה לשתייה כדי לזרז את תהליך ההתרככות
מבשלים את החומוס במים עם כפית סודה עד שהחומוס מתרכך
שמים בבלנדר את החומוס המבושל עם שאר הרכיבים ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם
מערבבים היטב ומשהים במקרר ללילה שלם
 מחממים בסיר עמוק שמן
יוצרים כדורים  ביד ושמים בשמן עד שהפלאפל הופך לצבע זהוב

פלאפל מטוגן בשמן