איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

ממולאים בבורגול

מאז שהחלטתי שאני לא אוכלת יותר בשר הפכתי להיות יותר יצירתית והמצאתי מתכונים ללא בשר הממולאים בבורגול זה אחד מהם

הרכיבים
חצי שקית בורגול
4 עגבניות
4 פלפלים אדומים
4 שיני שום קצוצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצים
2 כפות כוסברה קצוצים
2 כפות שמן

תבלינים
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מלח
כמון
כרכום

 הרוטב
4 כפות רסק עגבניות
שמן
 תבלינים

אופן ההכנה 
מוסיפים לבורגול מים רותחים ומשאירים בצד למשך שעתיים עד שהבורגול סופג את כל המים
מוסיפים לבורגול שום, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים לפי הטעם
מרוקנים את העגבניות מתוכנן וגם את הפלפלים
מוסיפים גם את תוכן העגבניות לתערובת הבורגול
ממלאים את הפלפלים והעגבניות בתערובת הבורגול
שמים את העגבניות והפלפלים הממולאים בתבנית
יוצקים על התבנית את הרוטב שמורכב משמן, רסק עגבניות ותבלינים
מבשלים בתנור כשעה עד שהפלפלים והעגבניות מתרככות

עגבניה ממולאת בבוגול