איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

עוגת תפוחים עם קמח מלא

כשחיפשתי מתכון לעוגה קלה ומהירה מצאתי את המתכון הזה אבל כמות הסוכר היתה גבוהה מדי כי העוגה יצאה מאוד מאוד מתוקה
אפיתי שוב את העוגה הזו והפכתי אותה לגרסה הרבה יותר בריאה עם הרבה פחות סוכר

רכיבים
חצי כוס שמן
אחד וחצי כוס קמח מלא
חצי כוס סוכר חום או סילאן (דבש תמרים)
1 כוס יין מתוק או מיץ תפוזים
2 שקיות אבקת אפייה
2 ביצים

המלית 
5 תפוחים
2 כפות סוכר חום
1 כף קינמון

אופו ההכנה 
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
שמים בתבנית ארוכה וצרה נייר אפייה
לוקחים קערה גדולה ושמים את הרכיבים
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת  אחידה
מקלפים את התפוחים וחותכים לרצועות דקות
מוסיפים על התפוחים 2 כפות סוכר חום וכף קינמון ומערבבים היטב
שופכים מחצית מהתערובת בתבנית
מוסיפים למחצית התערובת את כל התפוחים
שופכים את היתרה של התערובת על התפוחים
אופים את העוגה במשך 50 דקות עד להזהבה

עוגת תפוחים מקמח מלא