איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

לחם תירס ושיבולת שועל עם גבינות

הרכיבים
שלב א' 
2 כוסות קמח תירס
1 כוס שיבולת שועל
2 כוסות מים רותחים
50 גרם חמאה

שלב ב'
50 גרם גבינה לבנה
50 גרם גבינה צפתית מלוחה
50 גרם מוצרלה

שלב ג' 
2 ביצים
2 כפיות סודה לשתייה
2 שקיות אבקת אפייה
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
קורט מלח
פלפל שחור
כרכום

אופן ההכנה 
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות לטורבו
שמים בקערה את הרכיבים של שלב א' ומערבבים היטב
מוסיפים את הגבינות של שלב ב' לתערובת כדי לקרר אותה לפני הוספת הביצים שלא יהפכו לחביתה
מערבבים היטב
מוסיפים את הרכיבים של שלב ג' וגם מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית ארוכה של לחם ושופכים את התערובת
אופים במשך שעה או שעה וחצי תלוי בתנור
הלחם יהיה מוכן כשנועצים קיסם והקיסם יוצא יבש