איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פריטטה תפוחי אדמה

פריטטה זו בעצם חביתה עם תוספת תפוחי אדמה
ההכנה של הפריטטה מהירה של כמה דקות בלבד אין צורך לגרד תפוחי האדמה הכל נטחן בתוך הבלנדר

הרכיבים
6 ביצים
8 תפוחי אדמה קטנים או 4 גדולים
כוס עלי סלרי קצוצים
כוס גבעולי בצל לבן קצוץ
2 כפות שמן

תבלינים
כמון
כרכום
מלח
פלפל שחור
אורגנו יבש

אופן ההכנה 
להכניס את כל הרכיבים כולל התבלינים לתוך הבלנדר (אין צורך לקלף את תפוחי האדמה בקליפה יש ערך לא מבוטל של ויטמינים ) עד שהתערובת הופכת לאחידה
לקחת תבנית עגולה מזכוכית לשמן בשתי כפות שמן
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות טורבו
לאפות במשך חצי שעה או עד שהחלק העליון הופך לחום זהוב