איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

עוגת פירות

את העוגה הזו לקחתי מהספר של בישולה עמוד 135 ושיניתי קצת את המתכון

הבצק
4 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה או חמאה או מחמאה מרוככת
1 כוס מיץ תפוזים או יין מתוק
רבע כוס סוכר

פירות
אפשר להשתמש בכל סוג של פירות
אפשר לשים פירות טריים או לבשל את הפירות  עד שיתרככו (כמו בתמונה)

אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
מערבבים בבלנדר את כל חומרי הבצק ושמים במקרר במשך שעה או למשך כל הלילה
מרפדים את הבצק ביד בתבנית מרובעת או עגולה
אם משתמשים בתבנית עגולה מספיק מחצית מהבצק
אם משתמשים בתבנית מרובעת אפשר להשתמש בכל הבצק
עורכים את הפירות הטריים או המבושלים על הבצק ומפזרים את הסוכר
אופים 35 דקות

הצעת הגשה
אפשר להגיש את העוגה חמה עם כדור גלידה


בתמונה בישלתי את הפירות לפני ששמים על הבצק  במקרה הזה זה היה ענבים ושזיפים