אוכל מסורתי לפסח תפוחי אדמה-פול-ביצה

המסורת בפסח לפני שיושבים בשולחן הפסח לבשל משהו קל ולא כבד כדי להשאיר עוד מקום בבטן

רכיבים
4 תפוחי אדמה גדולים
4 ביצים
חצי קילו פול טרי או בשקית

תבלינים
שמן זית
מלח
פלפל שחור
כמון

הוראות הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה והביצים במים עד שיתרככו
שמים בסיר את הפולים ומבשלים עד להתרככות במקרה של פול בשקית הבישול הרבה יותר קצר

הצעת הגשה
מקלפים את תפוחי האדמה והביצים ומגישים בצלחת
תפוח אדמה אחד
ביצה אחת
פול
מפזרים על הצלחת  את התבלינים ושמן הזית ואוכלים בתיאבון


חג שמח וכשר !!!



תגובות