איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

קציצות בשר הודו עם שעועית וחומוס

הרכיבים
שקית סנפרוסט של חומוס
שקית סנפרוסט של שעועית לבנה

הקציצות
חצי קילו בשר הודו טחון
4 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה טרייה
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום

הרוטב
שתי כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
פלפל שחור טחון
כמון
כרכום
מלח 
קורט קימל
שתי כפות שמן

אופן ההכנה
שמים את החומוס והשעועית בסיר 
מערבבים את התבלינים של הרוטב עם חצי ליטר מים ומוסיפים לסיר 
מבשלים על אש בינונית כחצי שעה 
מתבלנים את הבשר ויוצרים קציצות ומוסיפים לתבשיל 
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשעה 









תגובות