איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

ארטיק מפירות טריים - מנגו/אפרסק/תפוח

במקום לקנות ארטיק שמפוצץ בסוכר וחומרים משמרים
הנה עוד דרך לשמור על הבריאות גם כשמתחשק משהו מתוק וקר

רכיבים
2 מנגו
2 אפרסקים גדולים
2 תפוחים מתוקים גדולים
2 כפות סוכר
2 כפות ליקר
כוסות פלסטיק למילוי
כפיות פלסטיק

אופן ההכנה
מקלפים את הפירות ומכניסים לבלנדר עד שהפירות הופכים לנוזל סמיך אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיף מים
רצוי לטעום את הפירות לפעמים יש פירות חמוצים יותר כשהטעם חמוץ אפשר להוסיף 2 כפות סוכר כדי להדגיש את טעם הפירות ולהמתיקם
מוסיפים את הליקר (הליקר מיועד שהארטיק לא יהיה בטעם של ברד אלא הרבה יותר מעודן)
לוקחים כוסות פלסטיק שקופות וממלאים את התערובת הפירות
מכניסים את הכוסות למקפיא
אחרי שעתיים מוציאים את הכוסות ומכניסים את כפיות הפלסטיק לתוך הכוסות ( פעולה זו מונעת מהכפיות לא ליפול לצד אם לא מקפיאים תחילה את הכוסות)
יום למחרת אפשר כבר ללקק את הארטיק בהנאה ולא לחשוש מחומרים מזיקים לגוף

קיץ נעים וקריר !!!