איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

עוגיות ריבה של פסקל פרץ - רובין

בחרתי במרשם העוגיות הזה כי ההכנה קלה והעוגיות מאוד טעימות 
גם כן למדתי על הקישוט של הריבה ששמים לאחר אפיית העוגיות ולא בזמן שקורצים את העוגיות ושמים את הריבה ולאחר מכן אופים אותן כמו שעשיתי עד עכשיו 
האתר ממנו לקחתי את מרשם עוגיות הריבה שכבר חוסלו עד שרשמתי את המרשם הזה   פסקל פרץ - רובין- עוגיות ריבה


רכיבים
1 חבילת חמאה (של 200 גרם ) בטמפ' החדר , חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1/4 2 כוסות קמח מנופה (300 גרם )
1 ביצה

לקישוט:
1 כוס ריבה לפי הטעם רצוי ריבה אדומה (כמו- ריבת תות שדה או ריבה מעורבת)
1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה 
מעבדים במערבל חשמלי בעזרת וו גיטרה את החמאה חתוכה לקוביות , הסוכר והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד יחד עד לקבלת בצק הנתק מדפנות קערת המערבל.
מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים מספר שווה של עוגיות בחותכן בצורת פרח או כל הצורה הרצויה.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. במחצית מכמות העוגיות קורצים עיגול קטם במרכז העוגיה
(ליצירת חור במרכזם). רצוי להיעזר בצנתר זילוף. שומרים על מחצית השנייה של העוגיות שלמות.
אופים 22 דקות בחום של 180 מעלות, בתנור שחומם מראש. מצננים.

לאחר האפייה 
מניחים בכפית מעט ריבה במרכז העוגיות השלמות. מכסים בעזרת העוגיות עם החור ומפדרים באבקת סוכר.