עוגיות קוקוס ושוקולד

העוגיות האלה הכנתי כי היה לי שוקולד וקוקוס במזווה אבל לא ידעתי בדיוק מה אני אעשה בהם
נכנסתי לאתר הזה המתכון הוא של רביטל אמיר והכנתי את העוגיות 
העוגיות התחסלו מהר וכפי שחשבתי 
טעמתי אותן בעצמי והטעם גן עדן 
השוקולד והקוקוס הם שילוב מנצח 

רכיבים
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גר' סוכר (1 כוס)
קורט מלח
2 ביצים גודל M
280 גר' קמח (2 כוסות)
1/2 כוס קורנפלור (70 גר')
1 כפית גדושה אבקת אפיה
150 גר' קוקוס (1/2 1 כוסות)
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
לניחוח תפוזי ניתן להוסיף כף גרידת תפוז

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד 2 תבניות תנור שטוחות בנייר אפיה.
בקערת מערבל (אפשר גם בלי מיקסר) לשים חמאה וסוכר. לערבל עם וו גיטרה עד לאחידות. להוסיף קורט מלח וביצים בהדרגה. לערבל עד קבלת תערובת אחידה.
לנפות יחד קמח,קורנפלור ואבקת אפיה. להוסיף פנימה קוקוס ושוקולד קצוץ ולערבב היטב.
להוסיף את תערובת הקמח והקוקוס לתערובת החמאה והביצים שמיקסר. לערבל עד שמתקבל בצק אחיד.
ליצור כדורים בקוטר 2 ס"מ ולסדר בתבנית אפיה. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק' עד לקבלת צבע זהוב. לצנן היטב ולאחסן בכלי אטום היטב. העוגיות נשמרות כשבועיים.




תגובות