איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

סלט אבוקדו וטונה

הרכיבים
1 קופסת טונה עם שמן
4 אבוקדו בשלים
1 בצל
מיץ מחצי לימון

תבלינים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
מקלפים את האבוקדו וקוצצים אותם דק דק
מקלפים את הבצל וקוצצים גם
שמים בקערה את האבוקדו והבצל ומוסיפים את הטונה
מוסיפים את הלימון ומתבלנים לפי הטעם
מערבבים היטב לשילוב הטעמים