איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פירה תפוח אדמה וברוקולי

רכיבים
4 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
חצי ברוקולי
2 כפות שמן

תבלינים
כמון
כרכום
מלח
פלפל שחור טחון או גרוס

אופן ההכנה 
מקלפים את תפוחי האדמה
מפרידים  את פרחי הברוקולי ומנקים אותם
שמים את התפוחי אדמה ואת הברוקולי בסיר וממלאים מים עד שליש הסיר
מבשלים עד שתפוחי האדמה והברוקולי רכים מאוד
מורידים מהאש ומסננים במסננת
לוקחים קערה גדולה ושמים את הברוקולי ואת התפוחי האדמה המבושלים ומועכים במזלג עד לקבלת מרקם של פירה
לוקחים מחבת ושמים שמן
מנקים את הבצל וחותכים לרצועות דקות
מטגנים את הבצל עד להזהבה
שופכים את השמן עם הבצל לתוך מחית הפירה
מתבלנים לפי הטעם ומערבבים היטב