איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פילה אמנון בתנור

במקום לטגן את האמנון כמו שעשיתי כל הזמן החלטתי לחסוך בקלוריות ולאפות את הדג בתנור

רכיבים
6 חתיכות של פילה אמנון
1 כף קמח
1 ביצה
תרסיס שמן

תבלינים
כמון
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה
לשים בקערה את הביצה הקמח והתבלינים לפי הטעם ולערבב היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה
להוסיף את חתיכות פילה האמנון ולעטוף אותם עם הבלילה

לחמם תנור בחום של 200 מעלות טורבו
לשים את חתיכות הדג בתבנית עם נייר אפייה מעל
לרסס מעל הדגים בתרסיס שמן כדי שיקבלו קריספיות וצבע
לאפות כחצי שעה או עד שהדגים מקבלים צבע זהוב