איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פשטידה משאריות חלה

רכיבים
חצי חלה
4 תפוחי אדמה קלופים
1 בצל גדול
צרור פטרוזיליה
2 ביצים

תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח
1 כפית אורגנו יבש

אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ביחד עם התבלינים
מרססים בתרסיסי שמן תבנית מרובעת ושופכים את התערובת לתוך התבנית
מרססים שוב בתרסיס שמן מעל התערובת
אופים בתנור טורבו בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה או עד שהפשטידה הופכת לצבע זהוב