סלט בורגול

רכיבים
1 בצל גדול
1 קופסת שימורים של פטריות
1 קופסת שימורים של תירס
1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
1 שקית בורגול
2 כפות שמן


תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח

הוראות הכנה של הבורגול
שמים את הבורגול בקערה ושופכים 2 כוסות מים רותחים
לאחר חצי שעה שהבורגול מקבל נפח ומתנפח
שופכים את הבורגול למסנן ומשאירים לייבוש חצי שעה

הוראות הכנה של ירקות 
קוצצים בצל גדול ושמים בסיר שטוח
מוסיפים לסיר 2 כפות שמן
מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, התירס,האפונה והגזר
מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב
מבשלים כחצי שעה
שופכים את כל הירקות על גבי הבורגול המסונן ומערבבים היטב





תגובות