איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מעשה בעוף שלם

הרבה אנשים מעדיפים לקנות חלקי עוף מאשר עוף שלם כדי להימנע מעבודת החיתוך
מעוף שלם אפשר לבשל מתכונים רבים על ידי כך שמנצלים את כל החלקים של העוף
הנה כמה מתכונים קלים וטעימים שאפשר להכין מעוף שלם

הבסיס של המתכונים ציר עוף מעוף שלם
לוקחים סיר גדול במיוחד ממלאים במים עד הסוף
מכניסים את העוף השלם ומביאים לרתיחה עד שהעוף מקבל גוון חיוור יותר והמים מקבלים גוון צהוב
מוציאים את העוף השלם ושמים בצד




מתכון מספר 1 - מרק איטריות 
לוקחים מציר העוף וממלאים בסיר אחר להכנת מרק האיטריות

לחצו על התמונה על מנת לקבל את המתכון 




מתכון מספר 2  - עוף עם רוטב עגבניות 

מפרידים את חזה העוף והשוקיים מהעוף השלם  



לחצו על התמונה על מנת לקבל את המתכון




מתכון מספר 3 - ירקות בתוספת קוסקוס 

את שאריות העוף כמו גרון וכנפיים מכניסים לציר העוף ומוסיפים את הירקות שבמתכון


על מנת לקבל את המתכון לחצו על התמונה 




והנה לכם כמה מתכונים שאפשר להכין מעוף שלם 🤗