ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן

רכיבים
4 ברבוניות גדולות
4 עלי גפן גדולים משומרים ושטופים
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום כתושות

תבלינים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל, שום 
מורחים את התערובת על הדגים היטב מבפנים ומבחוץ
יוצקים על הדגים את יתרת התערובת ומשהים למשך שעה 
בכל עלה אחד של גפן שמים את הדג ומגלגלים
מורחים את העלה המגולגל במעט שמן זית וצולים על הגריל במשך כ- 5 דקות מכל צד 



המתכון המקורי 


תגובות