איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מושט בקארי

רכיבים
דג מושט טרי ונקי (דג אמנון)
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
שמן לטיגון

תבלינים
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה 
מערבבים את הקארי, המלח והפלפל עם מעט שמן ומורחים את הדג מפנים ומבחוץ
לתוך בטן הדג מכניסים את השום הפרוס , הכוסברה והלימון
מניחים במקרר במשך כשעה וחצי
מחממים את השמן ושן השום החצויה במחבת
מטגנים מספר דקות מכל צד עד להשחמה ומגישים

המתכון המקורי