טיפ לסלט גזר מרוקאי


בדרך כלל בסלט גזר מרוקאי מקלפים את הגזר
מבשלים את הגזר במים רותחים עד לריכוך
משאירים במקרר שהגזרים יתקשו כדי להקל על החיתוך ולמחורת  לחתוך לרצועות 
זה היה תמיד הסדר שבישלתי את הסלט הגזר
פתאום צצה במוחי הברקה למה לא לחתוך את הגזר לרצועות עם המכשיר לפני הבישול ולבשל במים עד לריכוך כך נחסכת ממני העבודה של המתנה לאחר יום ושל חיתוך לאחר הבישול 


הנה המתכון שוב עם סדר שונה של הכנה
סלט גזר מרוקאי
סלט גזר זה הוא מקורי מהמטבח של אמא שלי רק יותר משודרג
הרכיבים
8 גזרים 
כף פטרוזיליה
כף כוסברה
2 שיני שום
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן

תבלינים 
פלפל שחור
כרכום
כמון
מלח

אופן ההכנה
חותכים את הגזרים  לחתיכות עם המכשיר כמו בתמונה 
מבשלים את הגזרים עד שהם מתרככים
בקערה מוסיפים שמן, שום,כוסברה,פטרוזיליה ולימון ומתבלנים
מערבבים היטב












תגובות