איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

סודה לשתייה במקום אבקת אפייה

סודה לשתייה רצוי שיהיה תמיד בנמצא בבית
לסודה יש שימושים רבים
מריכוך של קטניות כמו חומוס ושעועית
עד להתפחת לחם אפילו במקום שמרים משתמשים בסודה לשתייה
אם נתקעתם ללא אבקת אפייה אפשר להשתמש בסודה לשתייה
הסודה עושה את אותה פעולה של אבקת אפייה
היא עוזרת להתפיח את הבצק וגם עושה אותו יותר אוורירי