איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

שימוש חוזר בסלט

כשעושים הרבה סלטים לקראת יום שישי
תמיד נשארים סלטים חיים או סלטים מבושלים
כשנשארו לי המון סלטים באמצע השבוע
הלכתי למזווה להוציא משהו פתאום ראיתי שיש שקית קוסקוס
מיד נזכרתי שאני עושה סלט קוסקוס בדרך כלל בקיץ
אבל הפעם ניצלתי את הסלטים שנשארו ושמתי אותם בתוך הקוסקוס
לא משנה איזה סלטים מבושלים או חיים הכל הולך
זורקים הכל לתוך הקוסקוס ומערבבים היטב
אחרי כמה שעות טובות הקוסקוס תופח מהנוזלים של הסלטים
וזה מוכן לאכילה
אם אין זמן להכין משהו ליד השניצל בצהריים זה אחלה רעיון להכנה מוקדמת של סלט הקוסקוס
פשוט זורקים את כל שאריות הסלט לתוך הקוסקוס שמים במקרר
וכשחוזרים אחרי הצהריים הקוסקוס כבר מוכן ומבושל מהנוזלים של הסלטים
הארוחה גם מזינה וגם טעימה ויש בה גם ירקות וגם פחמימות


סלט קוסקוס טעים ומזין ובריא