איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

דגי פורל בבירה לבנה

הבירה הלבנה מעניקה ארומה מיוחדת לדגים
זהירות לא להשתכר !  😀

רכיבים
2 דגי פורל
1 בקבוק בירה לבנה
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון אחד

תבלינים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה 
משרים את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה בקערה
מעבירים את הדגים לתבנית
מערבבים את את הבירה , השום והפטרוזיליה
ממליחים ומפלפלים
יוצקים את התערובת על הדגים שבתבנית
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני בחום של 180 מעלות במשך כעשרים דקות


המתכון המקורי