הבירה הלבנה מעניקה ארומה מיוחדת לדגים
זהירות לא להשתכר ! 😀
רכיבים
2 דגי פורל
1 בקבוק בירה לבנה
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון אחד
תבלינים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה בקערה
מעבירים את הדגים לתבנית
מערבבים את את הבירה , השום והפטרוזיליה
ממליחים ומפלפלים
יוצקים את התערובת על הדגים שבתבנית
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני בחום של 180 מעלות במשך כעשרים דקות
זהירות לא להשתכר ! 😀
רכיבים
2 דגי פורל
1 בקבוק בירה לבנה
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון אחד
תבלינים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה בקערה
מעבירים את הדגים לתבנית
מערבבים את את הבירה , השום והפטרוזיליה
ממליחים ומפלפלים
יוצקים את התערובת על הדגים שבתבנית
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני בחום של 180 מעלות במשך כעשרים דקות
המתכון המקורי
תגובות
הוסף רשומת תגובה