מרק חרירה


חומרים.
חצי חבילת  קוביות בשר(גולש].,
1 בצל יבש גדול קצוץ
1 עגבניה גדולה מקולפת וקצוצה
3-4  עלי סלרי קצוצים
פטרוזיליה +כוסברה (חצי צרור) קצוצים 
1 כוס חומוס גרגירים (מושרה כל הלילה)
1 כוס פול יבש (מושרה כל הלילה) לקלף לאחר ההשרייה 
1 כוס עדשים ירוקים יבשים
1 ביצה

תבלינים
מלח
פלפל 
כורכום 
מרק עוף 

אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל ובסוף להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן
2. להוסיף את העגבניה + עשבי התיבל ולהמשיך לבשל.
3. להוסיף את הקטניות המושרים והמקולפים.
4 להוסיף את התבלינים.
5. מוסיפים מים רתוחים וממשיכים לבשל.
6. לאחר שהקטניות התבשלו להסמיך את המרק בכף קמח קורנפלור מעורבב במים
7. בסוף לטרוף את הביצה ולטפטף לתוך הסיר תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת נטיפים

בהגשה להוסיף מעט לימון.


המתכון המקורי








תגובות