לביבות לא מתוקות

 המרכיבים 


4 תפוחי אדמה מרוסקים בפומפייה או במעבד 

1 כוס קמח

2 ביצים

1 פחית בירה 

1 כף שומשום

שמן לטיגון

תבלינים

1 כף מלח 

1 כפית פלפל שחור 

1 כפית סודה לשתייה 

אופן ההכנה

שמים בקערה את תפוחי האדמה המרוסקים 

מוסיפים את הקמח, הביצים, פחית בירה והשומשום ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה 

מוסיפים את התבלינים , המלח, פלפל השחור וכפית הסודה ומערבבים שוב 

לוקחים מחבת ומוסיפים שמן ושמים על אש גבוהה 

לוקחים מצקת וממלאים בה את הבלילה ושופכים במחבת 

מחכים שהתחתית של הלביבה הופכת לזהובה והופכים לצד השני 

לוקחים מזלג ודוקרים את הלביבה כדי שהטיגון יהיה אחיד ויהיה מבושל בתוך הלביבה 

מזהיבים את הצד השני של הלביבה ומוציאים ושמים על נייר סופג וכן הלאה עד שמסיימים את הבלילה 


תגובות