איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

מילוי סופגניות

כשהכנתי סופגניות
לא היה לי מספיק ריבה למילוי הסופגניות
עלה לי רעיון במוחי
אם אשים חמאה בתוך הריבה
הכמות תגדל וגם הריבה תהיה הרבה יותר טעימה
שמים כמות של ריבה בצלחת ולהוסיף כמות של חמאה
אני לא אומרת כמה כי זה לא כמויות יחס ליחס
איך שרוצים וכמה שרוצים
מכניסים למיקרו ל- 30 שניות
מערבבים היטב את החמאה עם הריבה
וממלאים במזרק לתוך הסופגניות
רעיון טעים ומתוק



ריבה וחמאה צירוף טעים למילוי סופגניות