פשטידת תירס

 רכיבים

1 קופסת שימורים תירס

4 כפות קמח לבן

2 ביצים

רבע חלה 

2 כפות שמן

תבלינים

אורגנו

פלפל שחור טחון

מלח

כורכום

אופן ההכנה

לוקחים תבנית זכוכית חסינת אש עגולה או מרובעת

שופכים את תכולת הקופסה של התירס לאחר שנשטף במים

מוסיפים את הקמח והשמן

טוחנים בבלנדר את החלה עם הביצים עד לתערובת אחידה ומוסיפים לתבנית 

מתבלנים בפלפל שחור מלח כורכום ואורגנו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה 

מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות עד להזהבה אין צורך לחמם את התנור מראש 




תגובות