איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

ניצול שאריות עוף

כשמבשלים לשבת או לכל יום אחר
נשארים שאריות של עוף
לוקחים את שאריות העוף שכבר מבושלים
טורפים ביצה וטובלים את העוף לתוך הביצה
לאחר מכן טובלים את העוף בפירורי לחם
מוסיפים למחבת כף שמן
מטגנים את העוף עד שהוא מקבל צבע זהוב וקריספי כמו בתמונה
והנה לכם עוף בסגנון Fried chicken