איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

קמח במקום קורנפלור

לפעמים כשמכינים עוגה ואו תבשיל אחר כלשהו
פתאום נתקעים בלי קורנפלור
המטרה של הקורנפלור היא לעבות ולהסמיך את המאכל
פשוט מאוד במקום קורנפלור אפשר להשתמש בקמח שהמטרה שלו היא אותה מטרה
ולא צריך לרוץ למכולת כדי לקנות קורנפלור במיוחד כי עם קורנפלור לא משתמשים ביום יום
עם קמח תמיד ולכן הקמח תמיד זמין