המרכיבים
6 קישואים
חצי קילו בשר הודו טחון
4 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן
1 ביצה טרייה
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
תבלין ראס אל חנות (נמצא בכל סופר) מוסיפים רק לבשר הטחון
אופן ההכנה
מקלפים את הקישואים וחותכים באמצע (בדרך כלל עושים חור באמצע ומוציאים את כל מה שבתוך הקישוא כדי להכניס את הבשר אבל אני מצאתי שיטה טובה יותר כי מספיק בשר לא נכנס לתוך הקישוא כשהוא במיוחד קטן אז הפתרון היא שאני חותכת את הקישוא לחצי אבל לא עד הסוף כדי שייכנס לתוך הקישוא כמה שיותר בשר)
מוסיפים לבשר הודו - שום חתוך , פטרוזיליה,פירורי לחם וביצה ומוסיפים את התבלינים
מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות,כמון וכרכום
מערבבים היטב את המלית ומכניסים את המלית לקישוא החצי חתוך עד שממלאים את כל הקישואים ושמים בסיר
אם נשאר עוד מהמלית אפשר לעשות קציצות ולהכניס אותם גם לסיר (ראו תמונה)
לוקחים 2 כוסות מים ושמים בקערה
מוסיפים לקערה
2 כפות שמן , כרכום,כמון,,מלח, פלפל שחור ומערבבים היטב ושופכים על הקישואים שבתוך הסיר
מבשלים על אש גבוהה בערך כחצי שעה עד שהקישואים מתרככים והרוטב הופך לסמיך
בתיאבון !!!!!
6 קישואים
חצי קילו בשר הודו טחון
4 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן
1 ביצה טרייה
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
תבלין ראס אל חנות (נמצא בכל סופר) מוסיפים רק לבשר הטחון
אופן ההכנה
מקלפים את הקישואים וחותכים באמצע (בדרך כלל עושים חור באמצע ומוציאים את כל מה שבתוך הקישוא כדי להכניס את הבשר אבל אני מצאתי שיטה טובה יותר כי מספיק בשר לא נכנס לתוך הקישוא כשהוא במיוחד קטן אז הפתרון היא שאני חותכת את הקישוא לחצי אבל לא עד הסוף כדי שייכנס לתוך הקישוא כמה שיותר בשר)
מוסיפים לבשר הודו - שום חתוך , פטרוזיליה,פירורי לחם וביצה ומוסיפים את התבלינים
מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות,כמון וכרכום
מערבבים היטב את המלית ומכניסים את המלית לקישוא החצי חתוך עד שממלאים את כל הקישואים ושמים בסיר
אם נשאר עוד מהמלית אפשר לעשות קציצות ולהכניס אותם גם לסיר (ראו תמונה)
לוקחים 2 כוסות מים ושמים בקערה
מוסיפים לקערה
2 כפות שמן , כרכום,כמון,,מלח, פלפל שחור ומערבבים היטב ושופכים על הקישואים שבתוך הסיר
מבשלים על אש גבוהה בערך כחצי שעה עד שהקישואים מתרככים והרוטב הופך לסמיך
בתיאבון !!!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה