הרכיבים
4 כרעי עוף (שוק וירך)
4 עגבניות
1 בצל גדול או 6 שיני שום
2 כפות שמן
פלפל שחור
מלח
כמון
כרכום
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ושמים בסיר עם שתי כפות שמן
במקרה של השום לשים ביחד עם העגבניות כי לשום יש תכונה להישרף מהר
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מפרידים עם הסכין את כרעי העוף מהשוקיים ומוסיפים לסיר
לטגן את העוף עם הבצל עד שהעוף מקבל גוון זהוב
מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות ומוסיפים לסיר
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נספגים בעוף ומתערבבים היטב
מנמיכים את האש ומשאירים להתבשל כשעה עד שהרוטב הופך לסמיך
אין צורך בתבשיל הזה להוסיף מים כי העגבניות עצמן מפרישות נוזלים
בתיאבון !!!!!!!
4 כרעי עוף (שוק וירך)
4 עגבניות
1 בצל גדול או 6 שיני שום
2 כפות שמן
פלפל שחור
מלח
כמון
כרכום
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ושמים בסיר עם שתי כפות שמן
במקרה של השום לשים ביחד עם העגבניות כי לשום יש תכונה להישרף מהר
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מפרידים עם הסכין את כרעי העוף מהשוקיים ומוסיפים לסיר
לטגן את העוף עם הבצל עד שהעוף מקבל גוון זהוב
מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות ומוסיפים לסיר
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נספגים בעוף ומתערבבים היטב
מנמיכים את האש ומשאירים להתבשל כשעה עד שהרוטב הופך לסמיך
אין צורך בתבשיל הזה להוסיף מים כי העגבניות עצמן מפרישות נוזלים
בתיאבון !!!!!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה