אטריות אורז עם ירקות

מנה זו המצאתי כי בחורף  הגוף זקוק למשהו חם ומשביע ומנה זו בריאה ולא משמינה

הרכיבים
אטריות אורז (להשתמש רק בצרור אחד מתוך החבילה בתוך חבילה יש ארבעה צרורות)
1 בצל גדול
2 גבעולי כרפס
4 קישואים
2 פלפל ירוק
2 פלפל אדום
2 כפות שמן
פלפל שחור
כמון
כרכום
מלח

אופן ההכנה
חותכים את הבצל לרצועות דקות שמים בסיר עם 2 כפות שמן ומטגנים עד שהבצל מזהיב
חותכים את כל הירקות לריבועים ומכניסים לתוך הסיר
מתבלנים ומערבבים את כל הירקות עד שהנוזלים מתאדים
שמים את צרור אטריות האורז על הירקות
מנמיכים את האש לאש הכי נמוכה
כל 10 דקות לערבב כדי שהטעמים של הירקות יתערבבו עם אטריות האורז
האטריות מתנפחות ומתבשלות עם האידוי של הירקות אין צורך בבישול מוקדם של האטריות
לערבב היטב ולכבות את האש אחרי חצי שעה

הערה: לא חייבים להשתמש באותם ירקות אפשר לשים כל ירק שרוצים











תגובות