בדרך כלל שיפודי פרגיות תמיד צולים על האש ומוסיפים ליד זה סלט חי
הפעם המצאתי מתכון שגם יכול להיות מענין וגם טעים וגם שונה ממה שאנו מכירים בדרך כלל
רכיבים
חבילת שיפודי פרגיות
4 עגבניות
2 פלפלים מתוקים אדומים
2 פלפלים מתוקים ירוקים
1 בצל גדול
תבלינים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
כרכום
ראס אל חנות (תבלין שיש בו כמה תבלינים ביחד) זה נותן טעם טוב לבישול
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ושמים בסיר עם שתי כפות שמן
מזהיבים את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים
מנמיכים את האש ונותנים לירקות להתאדות ולהתבשל כ- 45 דקות לערך
אחרי שהירקות התאדו ונוצר רוטב סמיך
מוסיפים את שיפודי הפרגיות לרוטב סלסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ- 45 דקות
הפעם המצאתי מתכון שגם יכול להיות מענין וגם טעים וגם שונה ממה שאנו מכירים בדרך כלל
רכיבים
חבילת שיפודי פרגיות
4 עגבניות
2 פלפלים מתוקים אדומים
2 פלפלים מתוקים ירוקים
1 בצל גדול
תבלינים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
כרכום
ראס אל חנות (תבלין שיש בו כמה תבלינים ביחד) זה נותן טעם טוב לבישול
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ושמים בסיר עם שתי כפות שמן
מזהיבים את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים
מנמיכים את האש ונותנים לירקות להתאדות ולהתבשל כ- 45 דקות לערך
אחרי שהירקות התאדו ונוצר רוטב סמיך
מוסיפים את שיפודי הפרגיות לרוטב סלסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ- 45 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה