מרק עדשים אדומות

בעצם מתכון זה נולד בטעות רציתי לעשות מרק עדשים חומות ומצאתי במזווה רק עדשים אדומות

הרכיבים
1 בצל גדול
2 גזר
2 עלי כרפס
2 תפוחי אדמה
שקית עדשים אדומות
2 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות

תבלינים
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
תבלין ראס אל חנות
פפריקה מתוקה

אופן ההכנה 
קוצצים את הבצל ושמים בסיר עם 2 כפות שמן
מטגנים היטב את הבצל עד להזהבה
מקלפים וקוצצים את שאר הירקות לריבועים קטנים ומוסיפים לסיר
שוטפים היטב את העדשים במים ומוסיפים לסיר עם הירקות
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם
ממלאים מים עד גובה שליש הסיר ומבשלים על אש גבוהה
כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות
מערבבים היטב ומנמיכים את האש
מבשלים כשעה וחצי





תגובות

  1. אף פעם לא ניסיתי להכין מרק עדשים אדומים, אבל זה נראה מעורר תאבון. איכשהו אני תמיד הייתי רגילה למרק עדשים חומות של אמא שלי וכנראה שהמשכתי את המסורת. אני חושבת שאני "אתפרע" השבוע ואנסה להכין את המתכון שלך, שנראה מעולה.

    השבמחק
  2. אשמח מאוד אם תנסי את המתכון הזה לא צריך להיות מקובעים בדרך שהאמהות שלנו בישלו עם הזמן צריך לשנות ולהעיז ולנסות

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה