עוף ברוטב מתוק חריף

את המתכון הזה המצאתי בגלל שאני אוהבת חריף רציתי לשלב גם מתוק כדי שהאוכל לא יהיה לי חריף מדי

הרכיבים
6 חלקים של שוקיים של עוף או חזה עוף
2 כפות סוכר חום
2 כפות דבש או סילאן
1 כף סחוג
1 כוס מים

אופן ההכנה 
שמים את חלקי העוף בתבנית מרובעת
מערבבים בקערה את הסוכר החום, הדבש והסחוג והמים עד לקבלת תערובת אחידה
שופכים את הרוטב על העוף ומערבבים היטב עם הידיים
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות בטורבו
כשהעוף מקבל צבע זהוב כמו בתמונה יש להפוך את העוף לצדו השני וליצוק את הרוטב שבתבנית על העוף עד שהוא מקבל צבע זהוב גם
להוציא מהתנור כשהרוטב הופך להיות סמיך אחרת הרוטב יישרף אם לא מוציאים אותו בזמן בגלל הסוכרים






תגובות