לאחר שנשאר לי מהעוגה שהכנתי ואף אחד לא רצה לאכול אותה החלטתי למחזר את העוגה במקום לזרוק אותה
הרכיבים
שאריות מעוגה בערך גודל של אינגליש קייק
חבילת שוקולד מריר או שוקולד חלב לפי הטעם
100 גרם מחמאה או חמאה
קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
לוקחים את העוגה שמים בקערה ומפוררים אותה בידיים
מחממים במיקרו את השוקולד והחמאה ביחד לא יותר משתי דקות (המטרה לחמם את החמאה והשוקולד ולא לשרוף אותם)
מערבבים היטב את התערובת של השוקולד והחמאה עד שמקבלים תערובת אחידה
שופכים את התערובת הנוזלית לתוך פירורי העוגה ולשים היטב עד שהתערובת הופכת להיות דביקה וסמיכה
מכדררים ביד כדורים וטובלים אותם בקוקוס
הצעה
אם אוהבים את הכדוריות רכות מספיק להכניס אותם למקרר
אם אוהבים אותן קשות יש להכניס למקפיא
הרכיבים
שאריות מעוגה בערך גודל של אינגליש קייק
חבילת שוקולד מריר או שוקולד חלב לפי הטעם
100 גרם מחמאה או חמאה
קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
לוקחים את העוגה שמים בקערה ומפוררים אותה בידיים
מחממים במיקרו את השוקולד והחמאה ביחד לא יותר משתי דקות (המטרה לחמם את החמאה והשוקולד ולא לשרוף אותם)
מערבבים היטב את התערובת של השוקולד והחמאה עד שמקבלים תערובת אחידה
שופכים את התערובת הנוזלית לתוך פירורי העוגה ולשים היטב עד שהתערובת הופכת להיות דביקה וסמיכה
מכדררים ביד כדורים וטובלים אותם בקוקוס
הצעה
אם אוהבים את הכדוריות רכות מספיק להכניס אותם למקרר
אם אוהבים אותן קשות יש להכניס למקפיא
תגובות
הוסף רשומת תגובה